Nem tudod mikor ajánld fel a bilit? Akkor gyere és tanuld meg a Bilihez Vezető 4 Utat.

Ez a tanfolyam neked szól, ha... :

  • Ha most kezdtek Ec-zni
  • Hogyma már egy ideje EC-ztek és, valamilyen okból kifolyólag, nem nagyon tudod összerakni az időzítést, hogy mikor is kéne felajánlani a bilit.
  • Talán a babád abbahagyta a jelzést olyan 4-5 hónapos korában. Talán soha nem is jelzett.
  • Ha úgy érzed, hogy nem vagy jó az EC-ben, és soha nem is leszel. (De hiszel az EC-ben és nagyon szeretnél azon dolgozni, hogy működjön.)
  • Minden igyekezeted ellenére se tudsz elkapni egy pisit sem, akkor sem, ha mindent jól csinálsz. A babád nem jelez. Pff...

Kezdés - Következő tanfolyam indulása: 2019

Következő tanfolyam, szülési szabi miatt, leghamarabb 2019 Áprilisa után fog indulni.

2 baba

Akciós Ár: ... hamarosan

Jelentkezés és befizetés - Következő tanfolyam indulása: 2019

Egy kis ajánló

photo

Hogy is van ez?

Valahogy rá kell jönnöd mikor biliztesd a babádat különben fel fogod adni (ha még nem adtad fel).

Azt mondták neked, hogy az EC lényege az, hogy a babád jelzéseire hallgatva biliztek - de nincsenek jelzések.

Igen, értem. Én is voltam ebben a cipőben. De nem időztem benne túl sokáig. Most már tudom, hogy négy különböző dologból is tudhatom, hogy a babámnak ürítenie kell. Sőtt azt is, hogy hogyan használjam ezt a négyet a babám fejlődésének különböző pontjain.

Ti is meg tudjátok csinálni! Képzeld el, hogy...

... a babád végre elkezd jelezni,
... többet nem bizonytalankodsz, hogy mikor is ajánld fel a bilit,
... elkezdheted úgy érezni, hogy sikeresek vagytok az EC-ben, és összhangban vagy a babáddal.

Igen, már ma tehetsz lépéseket azért, hogy bátorságot és önbizalmat szerett a bili felajánlásában, ezzel a kb 1 órácska alatt elolvasható minitanfival.

Egy nemzetközi EC felmérés alapján a szülők 42%-a a legnagyobb problémának azt jelölte meg, hogy "nem tudja mikor biliztesse a babáját"... és sokan jelölték meg 2. vagy 3. helyen is, nekik ugyanez a problémájuk, csak nem ez van az első helyen. Nem vagy egyedül!

Két ok amiért ezt meg kell most oldanod:

I. Ha bizonytalan vagy abban, hogy mikor ajánld fel a bilit az biliszünethez vezethet. Hogy miért? Mert előfordulhat, hogy túl sokszor ajánlod fel a bilit, és a bizonytalankodó kisugárzásod a babádra is hatni fog. Amit biztos, hogy nem akarunk az a szünet. (Ha már benna vagy kérlek olvasd el ezt a Biliszünet bejegyzést)

II. Hogyha arra vársz, hogy a babád jelezzen mielőtt komolyan elkezdenétek EC-zni, akkor örökké várhatsz. A legtöbb baba abbahagyja a jelzést amint beindul a mozgásfejlődés (4-8 hónap körül). Más dolgokkal (fejlődés) lesznek elfoglalva - ÉS ha nem hordanának ruhát és képesek lennének egyedül intézni a dolgukat (mint pl. törzsi társadalmakban), akkor amint mászni tudnak már nem lenne szükségük arra, hogy jelezzenek neked. Ez a NORMÁLIS. Tehát ahhoz, hogy sikeres legyél az EC-ben meg kell tanulnod mind a 4 utat ami alapján tudhatod mikor kell a babádnak ürítenie.

Nem, nincsen egy mágikus gomb amit megnyomhatsz, hogy a babád jelezzen. De tehetsz már MA lépéseket azért, hogy megtudd milyen egyszerű is kideríteni, hogy mikor van a babádnak dolga.

Jól hangzik? ☺

Kedvezményesen kapjátok

Ez a béta verzió!

A nagy érdeklődésre való tekintettel (még szülési szabi előtt) újra elindítom a tanfolyamot ☺ tehát elérhető! Juhuuuu!! - A következő tanfolyam leghamarabb 2019 áprilisában tud indulni.

A tanfolyam (az én szememben) még nincs kész. Ez számotokra lehet, hogy észrevehetetlen lesz, hiszen magát a tudást hiánytalanul megkapjátok.

Mit jelent ez?

A rendszer tesztelés alatt lesz. Sem a felület, sem a tartalom nem a végleges formájában lesz.

Ez jelenleg egy online olvasható tanfolyam, nincs letölthető pdf hozzá, videók és segédanyagok viszont igen.
A tanfolyam folyamatosan fejlesztve lesz. A jövőben rengeteg videó, kép, pdf és hanganyaggal bővül. És hamarosan egy profi és jól kezelhető felületen keresztül élvezhetitek.

Ezért olcsóbban kapjátok meg most a tanfolyamot 🙂

Akciós Ár: ... hamarosan

Jelentkezés és befizetés:
(Következő tanfolyam indulása: 2019)

Jelentkezek a tanfolyamra!

A jelentkezés véget ért.

  • Következő tanfolyam indulása: 2019

Fontos "apróbetűs"

A tanfolyamra jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár. A megadott email címre küldünk egy válaszlevelet, amelyben a fizetésről kapsz részletes tájékoztatást. Az elállási jogoddal a jelentkezéstől számított 14 napon belül addig tudsz élni, amíg mi még nem küldtük át neked a hozzáférési kódokat. ...bővebben...

 

A tanfolyamról

Csomag tartalma:

  1. Bevezető
  2. A megfigyelés
  3. A bilihez vezető 4 útról egyenként
  4. A bilihez vezető 4 út használata

Bónuszok:

- Példa videók és fotók
- Kérdezési lehetőség a tanfolyamban

Kezdés - Következő tanfolyam indulása: 2019

Időkeret

Az online tanfolyam

A tanfolyam ... (Következő tanfolyam indulása: 2019) ... -án indul, ekkor fogom nektek kiküldeni az első leckékhez a hozzáférést.

A leckék egyszerre lesznek elengedve. Haladhatsz a saját ritmusodban, akkor olvasod el amikor csak akarod.

A tanfolyam ...-án megnyílik. Ezután még ...-ig lesz elérhető minden anyag.

 

Ha a babád 12-18 hó közötti totyogó

Akkor érdemes megnézned a Gyengéd Szobatisztaság tanfolyamot is! Az a tanfolyam ugyanis tartalmazza a "Bilizés Mesterfokon" minitanfolyamot is és még más okosságokat is (Bilizési tippek és trükkök totyogóknál, Út az önállóságig, Ágytisztaság, stb.) + a módszer 18 hó alatti módosításait.
Ráadásul 2019 Áprilisánál hamarabb az a tanfi sem lesz elérhető, így ha szeretnéd most csináld meg.

Child on potty play with father. Photo in old image style.

Kérdésed van?

Ha maradt még benned kérdés amit feltennél a tanfolyammal kapcsolatosan akkor kattints a gombra és dobj nekem egy emailt 🙂 Amint tudok válaszolok!