KremerSara_EC_termeszetescsecsemohigienia

Ahogy mi kezdtük az EC-t

Szia Sári vagyok, két pici lány anyukája. Amikor az elsővel elkezdtük a természetes csecsemőhigiéniát akkor 2 hetes volt. Tulajdonképpen ő döntött úgy, hogy kezdjünk 😀 minden alkalommal amikor kibontottuk a pelusát odapisilt a pelenkázóra. Ő úgy döntött, hogy nem csinál a pelusába, én pedig úgy döntöttem, hogy a bili fölé tartom, hogy oda menjen ne pedig mindenfelé. A másodiknál az első napon kezdünk.

És amiért tanítani kezdtem

A legjobban azt élvezem, hogy még egy extra kapcsolódási pontunk van. A babám így megtartja a veleszületett higiéniai érzékét, nem kell, hogy az ürülékében üljön vagy, hogy én bármiből is kakát mossak, és persze környezet- és pénztárcabarát megoldás. ... Mi még? Jóga tanárként tetszik, hogy van test-tudatosság ilyen pici korban és még fejleszteni is lehet. Összességében az EC valami olyan dolog amit szeretek csinálni és tanítani is.

Egy kis személyes...

Itt egy kis személyes infó rólam, hogy tudjatok hova tenni a nagyvilág sokszínű forgatagában 🙂

Budapest

Budapest

Ahol lakok és működök

Személyesen itt találkozhatsz velem a legtöbbet. EC klubban, tanfolyamokon és előadásokon.
És persze kismama és baba-mama jóga oktatóként is szívesen látlak.

Pelenkatlanodj logo

Pelenkátlanodj

Természetes Csecsemőhigiénia (EC) és szobatisztaság oktató

2017 júliusában elvégeztem a Go Diaper Free tanácsadó képzést. 2019 májusában visszadtam az oklevelem, hogy kidolgozhassam a saját módszerem. Szintén 2019-ben elvégeztem az Oh Crap Potty Training tanácsadó képzést.

arasremerk_anyaság

Művész-Tanár

Az eredeti szakmám

Sokmindent csináltam már, és három kategóriába sorolható az összes.
Tanár (lovaglás, kungfu, taiji, jóga, Greenpeace támogató toborzó képzés) és vizuális szakember (dekoratőr, grafikus, UX designer és UX kutató).

Szeretnéd felvenni a kapcsolatot?

Kérdésed van? Szeretnél felkérni egy előadásra? Egyéb ötleted, ajánlatod van a számomra? Keress fel: