Szobatisztaságra tanítás, EC módra

Pelenkátlanodjatok 15-30+ hónaposan akár egy hét alatt. Érjétek el a szobatisztaságot hatékonyan, a gyereked belső igényeire, motivációira és ürítési ritmusára építve, jutalmazás és erőltetés nélkül.

✔ Készülj fel mentálisan
✔ Teremtsd meg a feltételeket
✔ Old fel a problémákat
✔ Alkalmazz egy működő módszert
✔ Lépésről-lépésre haladjatok a siker felé
✔ Érjétek el a szobatisztaságot

Próbáld most ki ingyen*!
*: Figyelem a tanfolyam pénzbe nem kerül, de a te befektetett munkádba igen. Lásd lentebb, hogy mi az amit cserébe adsz a tanfolyamért.

TESZT ANYUKAT KERESÜNK! 🙂
2020 nyarára keresünk teszt anyukat, a most kidolgozott szobatisztasági módszer teszteléséhez. 2021 nyarától ez a tanfolyam is megvásárolható.

JELENTKEZÉS ÁPRILIS VÉGÉTŐL! A jelentkezési lapot IDE fogom tenni ennek a szövegnek a helyére 😉

Az EC Alapú Szobatisztaság Teszt Tanfolyamról:

Életkor: Betöltött 15 hónapos kor felett
Cél: Önálló szobatiszta gyerek
Kurzus hossza: 4 hét
Formátum: Online

Mi ez?

Egy online kurzus videó leckékkel, szakmai válaszokkal és Facebook csoporttal. Közös erővel dolgozunk a szobatisztuláson és a módszer letisztázásán.

Kinek szól?

Minden szülőnek, aki készen áll a pelenkátlanodásra és a gyereke több mint 14 hós. Működik ha most kezdtek, ha már próbálkoztatok a szobatisztasággal, vagy eddig EC-ztetek.

Hol történik?

A teszt tanfolyam egy privát Facebookon csoporton keresztül történik. Online tanulsz akkor, amikor szeretnél és az időd is engedi – visszajelzéseket a haladás ütemében.

Hogyan működik?

Megnézed a videókat, elkezditek a gyakorlatban, megoldjuk ha kérdésed van. Cserébe te is válaszolsz az én kérdéseimre, dokumentálod az folyamatot.

Mikor kezdődik?

Az első kör 2020 júniusában kezdhet. Valószínűleg több körben is fogadunk majd teszt-anyukat egész nyáron. Kezdesz amikor belépsz és befejezitek ahogy a körülmények engedik.

Miért van?

Ezt a kurzust azért készítettem nektek, mert magyarul semmi nem volt ami lépésről-lépésre bemutatná, hogy hogyan is kell eljutni a szobatisztaságig. Most ez a tiétek.

Így működik a tanfolyam

 1. Te mentálisan felkészülsz
  Legyél pozitív, céltudatos és magabiztos szülő a szobatisztaság tanítása alatt is. Megtudsz minden háttér infót és megtanulod, hogyan kapcsold át az agyadat “szobatiszták vagyunk” üzemmódba.
 2. Bizonyított módszer
  A kezdésről és fejlődésről szóló információhalmazt a szobatisztulás tudományává változtattam. Csak kövesd a gyakorlatias, kipróbált és működő, lépésről-lépésre instrukciókat. Figyeld a mérhető mutatókat és segítsd az előrehaladást.
 3. Szobatisztulást tanító szülők közössége
  Könnyebb úgy gyökeresen megváltoztatni az eddigi alapvető szokásaitokat, ha hasonló gondolkodású és ugyanabban a cipőben járó emberek vesznek körül. Csatlakozzon egy aktív közösséghez, osszátok meg egymással a tapasztalataitokat, kapj segítséget, szerezz társakat.
 4. Szakértői mentorálás
  Akármilyen jó is a képzés, biztos, hogy lesznek kérdéseid. Hozzáférést kapsz, a hét minden napján 0-24 elérhető, problémamegoldások adatbázisához. Ha ez nem lenne elég akkor pedig a heti “kérdezz-felelek” alkalmakon személyreszabott megoldást találunk ki neked.

A Gyengéd Szobatisztaság továbbfejlesztett változata – egy jobb, új módszer

Az EC alapú szobatisztaság valóban egy működő módszer? Egyetlen módja van annak, hogy ezt megtudjuk: ha valaki kipróbálja. A módszer nem most indul a nulláról, korábbi változata a Gyengéd Szobatisztaság. Ez egy, már bizonyítottan működő technika újragondolt, továbbfejlesztett, javított és totálisan átalakított változata. Ez egy új módszer.

Három év tapasztalataCsak pozitív visszajelzés jöttTöbb mint 200 gyerek alkalmazta
2017-2019 között a módszer korábbi változatát tanítottam online és offline. 3 év tapasztalata alapján fejlesztettem ki ezt az új, tesztelésre váró módszert.Eddig csak pozitív, köszönő üzeneteket kaptam a módszerrel kapcsolatosan. A kérdések, tapasztalat-
megosztások alapján újragondoltam, alakítottam át.
Online és offline több mint 200 családnak tanítottam meg a korábbi módszert. Az ő visszajelzéseik, kérdéseik alapján dolgoztam ki amit most tesztelni fogunk.

Teszt tanfolyam tartalma

Csupán 4 hét leforgása alatt megtanítom neked, hogy hogyan kezdj bele a pelenkátlanodásba és hogyan változtasd a gyerekedet szobatiszta gyerekké.

Tematika

 1. Előkészületek és tudnivalók
 2. A szobatisztaság tanítása nappalra, lépésről-lépésre
 3. Út az önálló szobatisztaságig
 4. Ágytisztaság

Tanulj úgy ahogy neked a legjobb

Tanulj bármikor, bárhol, ahogy nekeked megfelel. Az EC Alapú Szobatisztaság Teszt Tanfolyam egy teljesen online tanfolyam.

Online tanfolyam a FacebookonSzakértői Kérdezz-Felelek alkalmakPrivát Facebook csoport tagság
Nézd vagy hallgasd meg a kurzus videókat, fotókat, leírásokat számítógépről, tabletről vagy telefonról. Amikor és ahol neked jó.Kapj személyre szabott választ tőlem, a módszer kidolgozójától. Oldjuk meg a felmerülő problémákat és találd meg az előre mutató irányt. Csatlakozz a privát Facebook csoportunkhoz. Itt mindenki azt a módszert csinálja mint te. Inspirálódj, kérdezz, ötletelj, ők megértenek.

A teszt tanfolyam “ára” – Amit ti cserébe adtok

A belépő feladatok után mindig a privát Facebook csoportban fogom majd kiposztolni a heti feladatokat. Csak akkor fogod a következő heti adagot megkapni, ha megkaptam az előző heti anyagokat tőled.

Feladat típusok:

 • Fotók és videók (természetesen a gyermeked intim testrészei és arca nem kell majd)
 • Kérdőív kitöltések
 • Szöveges beszámolók

Hamarosan még több infó és jelentkezési űrlap.

Itt egy kis összefoglaló mégegyszer arról amit kapsz

Ez nem egy tipikus online “tanfolyam”. Mindent biztosítok számodra ami a sikerhez kell.

✔ Készülj fel mentálisan
✔ Teremtsd meg a feltételeket
✔ Old fel a problémákat
✔ Alkalmazz egy működő módszert
✔ Lépésről-lépésre haladjatok a siker felé
✔ Érjétek el a szobatisztaságot

Gyakran Ismételt Kérdések

A gyerekem 12-15 hó között van, résztvehetek Teszt-Anyuként?
Ha a gyereked már totyogó, és van kedved kipróbálni a módszert, akkor is belevághatsz a teszt tanfolyamba. A 15-20 hós módosítások valószínűleg jók lesznek nektek is, ha nem akkor tovább módosítunk. Én magam is kíváncsi vagyok, hogy hol van az életkori határ. Viszont mivel a 15 hó feletti korosztályt céloztam be ezért limitált a résztvevők száma ebben a korosztályban.

A babám 12 hó alatti, nekünk is van tesztelésre lehetőségünk?
Ha szeretnél egy ugyanilyen Teszt Tanfolyamon résztvenni, akkor még várnod kell. Figyeld a honlapot és a Pelenkátlanodj Facebook oldalt, hamarosan lesz EC Teszt Tanfolyam is.

Hogyan fog kinézni a rendes, végleges, nem teszt tanfolyam?
A “normál” tanfolyam majd itt a honlapon keresztül, egy rendes online oktatói felületen keresztül lesz elérhető. Mennyiségre kb. a tízszerese lesz a rendelkezésetekre bocsájtott anyag mint most a teszt tanfolyamon. Rengeteg példa videóval, letölthető anyaggal, probléma megoldási könyvtárral.

Ha maradt még benned kérdés amit feltennél a teszt tanfolyammal kapcsolatosan, akkor üzenj kérlek a Pelenkátlanodj Facebook oldalamnak 🙂 Amint tudok válaszolok!